Volkswagen Transzporter T2

Mikrobusz a régmúltból

 

A Volkswagen Transzporter T2 világszinten rengeteg rajongóval rendelkezik. Ez a típusú autó a maga idejében népautónak számított a mikrobuszok világában. Áru- és személyszállításra egyaránt használták, így közkedvelt volt a nagycsaládosok, kereskedők, iparosok számára is, majd a hippimozgalom kedvence lett. A T2-es, a T1-es elődjéhez képest jóval nagyobb, szögletesebb, ezáltal nehezebb, a belsejében az ülések jellegzetesen osztottak, szélvédője nagy panorámás kialakítást kapott, valamint az oldalsó szekrényajtóknak búcsút intve ennél már megjelenik a tolómechanizmusú.

 

Volkswagen Transzporter T2

 

A Volkswagen Transzporter T2 a Bogár technikája alapján épült, ezért van a torziós rugózás a kerékfelfüggesztés esetében, viszont a hátsó lengőtengely helyére lényegesen modernebb futómű került.

 

A korai és a későbbi modellek közti különbség az ábrázatukban rejlik, az 1972 után gyártottakon az indexek már nem a lökhárító közelében vannak, hanem felkerültek a szélvédő alá, a hátsó lámpák is nagyobbak, illetve a lökhárító is szemmel láthatóan szögletesebb. Többféle kivitelezésben gyártották ezeket az autókat, a szimpla mellett piacra dobtak duplakabinos, platós, magasított tetős és körablakos furgont is. Jellemző volt, hogy más külsős vállalatok is legyártottak olyan mentőket, tűzoltókat, illetve lakóautókat, amelyek a T2 alapjaira épültek.

 

1979-ben Nyugat-Németországban előrukkoltak a T3-as kiadással, de a T2-est egészen 1994-ig gyártották Mexikóban és 2013-ig Brazíliában.

 

Ez volt a múlt…

 

Ma már, a technológia fejlődésének köszönhetően rendkívül modern tehergépkocsik kaphatóak. Teherautóra bármikor szüksége lehet az embernek, például egy költözés során és szerencsére napjainkban lehet élni a bérlés lehetőségével. Hazánkban számtalan cég foglalkozik teherautók bérbeadásával, így bárki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb típusút. Több napra, de akár pár órára is bérelhetünk gépjárművet, sőt egyes helyeken sofőrszolgáltatást is kérhetünk.

 

Óriási előnye a szolgáltatásnak, hogy a szervizköltségek nem a bérlőt terhelik, a bérbeadó vállalkozásnak pedig gondoskodnia kell az autók kiváló műszaki állapotáról. Továbbá, az ügyfélnek nincs adózási kötelezettsége, a biztosítás költségeivel sem neki kell foglalkoznia.

 

Tehát bizonyos helyzetekben célszerű teherautót bérelni, hogy megkönnyítsük a dolgunkat. Kínálatunkban az alábbi típusú kisteherautók, mikrobuszok találhatóak!

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Mikor érdemes mikrobuszt bérelni?

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}