Referenciák

Az I.P.A. BRFK KH Egyesülete 2014-óta több alkalommal vette igénybe a bérautókat. Ezen időszak alatt több mint 60.000 km-t tettünk meg a mikrobuszokkal, amik soha nem hagytak ott az út szélén. Külföldi kiutazásunk során, fontos számunkra a magas felszereltséget nyújtó kisbuszok, amik kimagasló kényelemmel, magas biztonsággal, minőségi körülményekkel rendelkeznek. Minden esetben Ford szakszerviz gondoskodik a kimagasló műszaki állapotú járművekről. Az újonnan felszerelt gumiabroncsok és xenon jellegű izzók még jobban hozzájárulnak, hogy biztonságban elérjük ulti céljainkat. A külföldi rendőrök fogadására is szoktunk járműveket bérelni, hogy A-ból B-be tudjuk szállítani kollégáinkat. A magas fokú tisztaságnak köszönhetően, mindig pozitív visszajelzéseket kaptunk az ide delegált tagoktól és vezetőiktől.


Kozák Tibor
ny. r. ezredes
BRFK IPA ELNÖK

http://www.ipabrfk.hu/


IPA Logo Csoportkép Tér

Zsámbék Város Önkormányzata a külföldi testvérvárosi látogatásokra 2016-óta már több alkalommal is bérelt 9 személyes mikrobuszokat a Bestrent kft-től. Voltunk a kisbuszaikkal Németországban és Erdélyben is. Minden alkalommal a mikrobusz bérlés cégünk által biztosított kisbusz a képviselő testület minden igényét, és kényelmét is kielégítette. A családi vállalkozásként működő kölcsönzőben a fiúk mindent megtesznek annak érdekében, hogy az adott évszakhoz a helyi út – és időjárási viszonyoknak minden szempontból megfeleljen a jármű. Télen új prémium téli gumikkal szereltek és hólánccal biztosítottak illetve a nyári utazásunkkor is új abroncsokkal és frissen szervizelve kaptuk a járműveket. Teljes biztonságban érezzük magunkat minden utazásunk során. Csapatuk rugalmas minden tekintetben, akár ünnepnap is átvehetjük a kért járművet, ha éppen akkor érünk rá. Abszolút segítőkészek, a járművek külső – belső állapota minden esetben tiszta, hibátlan. Használati szabályzatuk abszolút a saját biztonságunk érdekeit nézik, illetve a járművek biztonságos üzemeltetéséhez, fenntartásához elengedhetetlen! Buszaik légkondicionáltak, illetve béreltünk már tőlük plazma tv-vel felszerelt házimozis full extrás mikrobuszt is, ezáltal a csapat számára szinte gondtalan szórakozás volt az utazás. Ár-érték arányban tökéletes szolgáltatást kaptunk. Szívből ajánljuk a céget és kisbuszaikat minden meglévő és leendő ügyfélnek.


Horváth LászlóBarsi Árpád
Zsámbék Város PolgármestereZsámbék Város Önkormányzatának képviselője
http://www.zsambek.hu/


Zsámbék város címere Utazunk a mikrobusz bérlés jóvoltából Utazunk a mikrobusz bérlés jóvoltából Utazunk a mikrobusz bérlés jóvoltából

Kistarcsa Város Önkormányzata többször bérelt már mikrobuszt a Bestrent Kft.-től. Legutóbbi utunk 2017. februárjában az erdélyi Torja-Bálványosfürdőre vezetett. A cég által biztosított mikrobusz minden igényünket, kényelmünket kielégítette. Munkatársaik mindent megtettek annak érdekében, hogy a helyi út- és időjárási viszonyoknak minden szempontból megfeleljen a jármű. Teljes biztonságban érezhettük magunkat a kanyargós, havas hegyi utakon is. Profizmusuk, rugalmasságuk, segítőkészségük, a járművek külső-belső állapota már az első alkalommal világossá tette számunkra, hogy „törzsutasok” leszünk. Ár-érték arányban 5*. Szívből ajánljuk a céget és járműveiket minden leendő ügyfélnek.


Solymosi Sándor
Kistarcsa Polgármestere
http://kistarcsa.asp.lgov.hu


Szép időben Rossz időben is kitart a csapat! Kistarcsa címere

Magyar Evezős Szövetség több alkalommal vette már igénybe "a Szövetségek BérBuszait", így mi is a mikrobuszberles.info-val utazunk. Fontos számunkra a precizen felkészített mikrobuszok, amiben kényelmesen - probléma mentesen tudjuk elérni uti céljainkat. Korrektségük - maximalitásuk felsőfokú, nem hiába járunk a BESTRENT kft-hez! Legutóbbi versenyünkön az Ottensheimi Világkupán segítették utazásunkat. Köszönjük munkájukat! Jövőre találkozunk.


Simon Tamás
Magyar Evezős Szövetség
Technikai referens


A Báthory László Cserkészcsapat az ország legnagyobb cserkészcsapata Magyarországon. Közel 400 gyerek és vezető heti szinten találkoznak egymással. Sokszor gond volt, egyes gyerek vagy éppenséggel vezető csoportok programara való eljutása. Az elmúlt években sokszor, sok helyen béreltünk teherautókat, kisbuszokat. Mint Ti is tudjatok számunkra fontos minőség és az ár értékarány. Itt nálatok idén ezeket megtaláltuk.
Kiscserkészek vezető, tavaly közös síelést kezdett szervezni Ausztriába. Mivel személyautókkal igen költséges lett volna az utazás, így kisbuszok bérlésében kezdtünk gondolkozni. Sok helyen voltunk, sok autót néztünk meg. Fontos volt számunka, hogy hosszú útra megbízható kényelmes autót találjunk. Sajnos az keresésünk első időszakában nem jártunk sikerrel. Végül interneten találtuk meg a mikrobuszbérlés oldalát.
Az hogy milyen az ügyfélfogadás, tájékoztatás arra a pozitív szavak is kevesek. Emellett a bérelt buszunk az elvárásainknak megfelelő volt. Nem volt gond az úton, mindenkinek kényelmesnek bizonyult, és tudtuk, hogy az különleges szolgáltatásoknak GYÁRI FORD ASSISTANCE, PAJZS lopás-rablás gátló rendszer, Llumar sötétített hővédő fólia stb.) köszönhetően, ha bármilyen akadály is felmerült volna Ti gyorsan még 500 km távlatában is meg tudtátok volna oldani a problémát. Hála az égnek semmi nem akadályozta utazásunkat, jól sikerült.
A jövőben nem kérdés az, ha teherautó vagy 9 fős mikrobusz kell kihez fogunk fordulni.
Utólag is köszönünk mindent.


Tombor László
Báthory László Cserkészcsapat
koordinátor


Báthory László Cserkészcsapat Báthory László Cserkészcsapat

A Magyar Kerékpáros Pálya válogatott és a BVSC-Zugló Kerékpáros Szakosztálya immáron 5. éve veszi igénybe a Bestrent Kft. szolgáltatásait és utazik az általuk biztosított mikrobuszokkal. Az elmúlt 5 évben szinte egész Európát bejártuk, több tíz ezer km van mögöttünk a verseny helyszínekre való eljutások kapcsán. Eddigi utazásaink során semmiféle problémát nem tapasztaltunk a járműveken, mivel Ford szakszervizben szervizeltek. A kerékpáros pálya válogatott általában 6 fő versenyzőből áll, ehhez 3 fő kíséret tartozik, a versenyzők 1 fő kísérettel többnyire repülővel utaznak, 2 fő kísérő azonban autóval kell, hogy elszállítsa a csapat felszerelését, majd a helyszínen az egész csapatot. A mi esetünkben ez rengeteg cuccal jár, 12 db kerékpár 10 pár verseny kerék, szerszámos ládák, kiegészítő felszerelések és persze, mindenki csomagja. A BestRent mikrobusz bérlés az egyetlen olyan szolgáltató, aki a számunkra megfelelő méretű buszt tudja biztosítani. Egész éves utazásainkra fenntartja a hosszú és magas mikrobuszokat. Az autó védelmi rendszerének (PAJZS) köszönhetően, felszerelésünk és csapatunk is biztonságban van és mindig tudható hol járunk a világban. Együttműködésünk zökkenőmentes és kivételes, mely nagyban elősegíti logisztikai szervezésünket. Köszönjük Bestrent Kft.


Köszönettel: Pataki Ibolya - Pálya Szakág Vezető
Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség
http://www.bringasport.hu/


kerékpár a mikrobuszban szerelés közben egy kis pihenő a csapat és a mikrobusz a bringasport.hu logója

Több Magyar Sport Szövetség pozitív visszajelzései után, a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség és a Mászás Mindenkié Erasmus+ projekt minden résztvevője nevében szeretném megköszönni a rendelkezésre bocsájtott mikrobuszokat! Köszönjük a gyors, egyszerű ügyintézést, a rugalmas hozzáállást. A gépjárművek felszereltsége, műszaki állapota és felkészítése tökéletes volt, így utazásunk az Önök mikrobuszaival élményszámba ment! Köszönjük segítségüket!


Jármai Gergő
Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség
Projekt Manager
http://mhssz.hu


Készülődés a hegymászásra A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség csapata Egy tagunk a magasban Küzdés a hegyen

Örömteli számunkra, hogy a kiemelt támogatásoknak köszönhetően a felnőtt és utánpótlás válogatott asztaliteniszezőinkkel idén nagyobb számú eseményen tudtunk részt venni az elmúlt esztendőkhöz képest. Repülős túráink szervezése mellett megoldást kerestünk csapataink mikrobuszos utazásaihoz is, mely a Bestrent Kft-vel való együttműködésünk során minden igényt kielégítően, kiválóan megvalósul. A gyors, pontos, minden részletre kiterjedő minőségi szolgáltatás egyrészt jelentősen megkönnyíti az előkészítő munkálatokat, másrészt küldöttségünk vezetői és a versenyzők is nyugodt feltételek mellett a legnagyobb kényelemben tudnak ráhangolódni az éppen soros megmérettetésre. A 2014. augusztusától datálódó együttműködés részeként a Bestrent Kft 9 fős mikrobuszait vettük igénybe utánpótlás válogatottunk Franciaországba, Ausztriába és Szlovákiába történő utazásához, illetve felnőtt válogatottunknak a Cseh Nemzetközire Bajnokságra való kiutazásához. A nagy csomagtér - a sötétített üvegek, valamint a PAJZS biztonsági rendszere még biztonságosabbá teszi utazásunkat! Az ASSISTANT szolgáltatásnak köszönhetően, semmi meglepetés nem érhet bennünket az utazás során!
A megszerzett tapasztalatok alapján nyugodt szívvel, bátran ajánljuk a cég szolgáltatásait mindenki számára!

Lajtai Kristóf - Sportági referens
Magyar Asztalitenisz Szövetség

A Magyar Asztalitenisz válogatott is a mikrobuszberles.ino-t választotta! A Magyar Asztalitenisz Szövetség logoja

Utoljára a mikrobuszberles.info buszával Portugáliában, Anadiában jártunk, ami 3100 kilométerre van Budapesttől. Két hét alatt 6900 kilométert tettünk meg a kisbusszal, amire nem tudnánk semmi rosszat mondani. Ez az esemény az Ifjúsági és U23-as Pálya Európa Bajnokság volt. Versenyzőink több magyar csúcsot döntöttek meg, illetve az ifjúsági lányok csapat sprint számában hetedik helyet értünk el.
Többször vittünk már el a cégtől kisbuszt egy együttműködés alapján. Mindig kerékpáros versenyre megyünk a járművel, vagy a válogatottat, vagy a BVSC-Zugló kerékpárosait illetve felszereléseit szállítjuk. A sok felszerelés miatt nagyon fontos nekünk, hogy nem csak megfelelő számú üllőhely, hanem megfelelő méretű raktér is legyen, ennek a követelménynek, a cég mindegyik mikrobusza megfelel. Eddig soha semmilyen probléma nem merült fel a mikrobuszok állapotát illetve felszereltségét illetően, Mindig megfelelő műszaki állapotúak a járművek, nyugodt szívvel indulunk el több ezer kilométeres útra is, ajánljuk mindenkinek.

Venczli Krisztián - Technikai Igazgató
BVSC-Zugló / Kerékpáros Szakosztály
Bíztató eredményeket produkált a válogatott!

Kerékpár válogatott Portugáliában, bérelhető mikrobusszal Csoportkép a válogatottrólBérelhető mikrobuszunkban a biciklik is kényelmesen elfértek

2017-től csatlakoztunk az elégedett ügyfélköréhez a Bestrent kft-nek. A sok pozitív jelzés alapján, úgy gondoltuk, Mi is kipróbáljuk a mikrobszberles.info-t. Mikrobusz bérlésünk során fontos szempont volt, hogy tágas belső tere legyen a kisbusznak, mivel a hangszereinknek is el kell férnie a raktérben. A sötétített ablakok elengedhetetlenek számunkra, hiszen így nem látnak bele a raktérbe, illetve utazás alatt is kellemesebb az ablakok mellett az időtöltés. A folyamatos szervizelésnek köszönhetően, biztonságban tudunk utazni és ha esetlegesen problémánk lenne, a NON-STOP FORD ASSISTANCE szolgáltatást tudjuk hívni, akik azonnali megoldást biztosítanak! Rugalmas - fiatalos csapat a bérlők barátja, mindent megtesznek értünk! Köszönjük Nektek

Vadász KárolyMága Zoltán
Száztagú Cigányzenekar
szólamvezető - cimbalomművész
Világhírű hegedűművész

Száztagú Cigányzenekar Mága Zoltán Világhírű hegedűművész Mikrobusz mellett

A Bestrent Kft-től már számos alkalommal béreltünk kisbuszokat és mindig nagyon készségesen segítettek. Még a legváratlanabb helyzetekben is türelmesek és rugalmasak voltak Velünk, legyen szó akár azonnali mikrobusz bérlésről, vagy éppen meghatározott helyszínre szállításról. Így ezúton is szeretném megköszönni a rendelkezésünkre bocsájtott buszokat! A gépjárművek felszereltsége, műszaki állapota és felkészítése mindig kifogástalan volt, éppen ezért utazásaink mindig gördülékenyen és felemelően teltek! Köszönjük a mindig gyors és rugalmas munkavégzést!


Kácsor András
Parola Kft.
Ügyvezető igazgató


Parola Kft.

Mi egy Ausztrál zenekar vagyunk. 7 hónapos európai turnéra szerződtünk és Budapestről járunk a koncertekre, tehát ott kellett mikrobuszt bérelnünk. Egy hét tagú zenekarról (Lagerstein) van szó, ami sok pakolandó cuccot és hangszert foglal magában. Internetes böngészésem során találtam a Bestrent-re (mikrobusz bérlés). Első telefon beszélgetésünk során az úriember akivel beszeltem azt az érzést keltette, hogy legjobb opció tőle bérelni. A cég rendkívül rugalmasan és fiatalos, barátságos hozzá állással gyakorlatilag 2-3 órával a telefonbeszélgetés után átadta a számunkra legmegfelelőbb buszt. A hét hónap során kőrbe - és keresztül utazzuk Európát (Spanyolországon át Ibizáig, Franciaország, Svájc, Lengyelország Németország, Norvégia), de még az utazásaink nem értek véget, még csak most jön a hajrá! Idáig 20 000 km-t tettünk meg probléma mentesen, minden koncertünkre időben oda tudtunk érni! Ez a busz keresztül vitt minket a fent említett helyszíneken tökéletesen, zökkenés mentesen.
Az autók rendkívül jó állapotúak, minőségi szakszervizelést kapnak és minden tekintetből tökéletes választásnak tartja az egész zenekar a mikrobuszberles.info-tól való bérlést! Szuper megbízható, szuper flexibilis, és mindenképpen rendkívül barátságos cég a Bestrent kft.
Mindenképpen hosszútávra megoldódott az A-ból B-be jutásunk sok csomaggal, sok kilométerrel! Köszönjük szépen!


A Lagerstein zenekar A Lagerstein zenekar logója

Bejegyzésemet folytatva, még nagyobb élményekkel tudok írni a bérautók kapcsán. Az egész együttes közmegelégedésére a jövő évre is tervezzük az Európai turnénkat, hiszen a bérbe vett kisbuszokkal gond nélkül el tudtunk jutni az összes koncertünkre, tehát egyet sem kellett lemondani, mert a kibérelt mikrobuszokkal valami probléma lett volna. Ténylegesen majdnem egész Európát bejártuk itt tartózkodásunk alatt, hiszen az utolsó 2 hónapban folyamatosan csak utaztunk (kocsiban laktunk), így a külföldre bérelt kisbusszal (lenti kép) 23.000 km-t tettünk meg, összesen turnénk során 55.000 km-t (5hónap alatt). Ez valami elképesztő, hogy ennyi km-t gond – probléma nélkül tudtunk véghezvinni, még most sem fogtam fel… Nagyon hálásak vagyunk a családi csapat minden tagjának! Ez nálunk a 10 pontból 11 pont! Gratulálunk! Jövőre találkozunk!


Ernyes Szilárd
http://lagerstein.com/


A Lagerstein zenekar mikrobusza

Mi egy hegymászással foglalkozó csapat vagyunk, akik már többször is béreltek mikrobuszokat a Bestrent kft-től. A bércég kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy egy megbízható, rugalmas csapattól béreljünk, sőt, ami a legfontosabb volt, hogy olyan járművekkel utazzunk, amit folyamatosan szervizelnek szakszervizben. Ezen szempontok alapján találtunk rá a mikrobusz bérlés weboldalára. Tökéletes megoldást nyújtanak számunkra a fiúk és kisbuszaik, hiszen a sötétített ablakoknak köszönhetően bárhol ott tudjuk hagyni a járműveket és így nem látnak bele a raktérbe. A pajzs védelmi rendszernek köszönhetően, ha valaki a járművöz, nyúlna, azonnal jelzi ezt nekünk a kocsi egy nagyon éles riasztó hanggal. Utazásaink során a nagy melegben a dupla klíma hűti le a benti levegőt és minket is. Ami az i-re a pont, hogy a nagy távokon még ki is tudunk kapcsolódni a házimozi rendszernek köszönhetően. Összegezve a cég egyedülálló módon, a piacon mindent megtesz az ügyfelekért. A műtőtermekben megszokott tisztasággal átadott járművekben, akár a földről is ehetnénk, olyan tisztaság van. A kisbuszokkal a külföldi bérléseinknél, közel 80 000 km-t tettünk már meg problémamentesen. Nagyon megszerettük a céget, akikhez minden alkalommal visszatérünk, ha szükségünk van mikrobuszokra. Mindenkinek ajánlom, aki valami mást szeretne a normálnál bércégeken kívül! Köszönjük munkátokat, amit a bérbeadásba fektettek!


Bodó Norbert
Hegymászó koordinátor


Hegymászók a buszokkal

Elromlott a saját kisbuszom és emiatt kellet bérelnem. Az interneten kerestem bérelhető kisbuszokat, ekkor találtam rá a mikrobuszberles.info-ra. Rugalmasan kezelték a helyzetem, hiszen azonnal kellett egy jármű... pikk-pakk át is vehettem Tőlük a mikrobuszt. Annyira jó állapotúak a járműveik, hogy megvételre felkínálták az egyik kisbuszukat, melyet nyugodt szívvel mertem megvenni. Jól felszerelt, üzembiztos járművek. Ha bérelni kell, csak tőlük bérlek legközelebb is. Korrektek, fiatalos, nagyon rendes segítőkész csapat! Bátran ajánlom mindenkinek, aki minőséget szeretne bérelni!


Kovács Gergely
Ügyvezető
GeraKova Kft
Web: geryko.hu


2017 év elején találtunk rá a mikrobuszberles.info-ra és foglaltuk le Skóciai nyaralásunkhoz a kisbuszt. Alapos tájékoztatást kaptunk és az előre megbeszélteket a cég fél év elteltével sem feledte, gondolok itt a tolóajtón elhelyezésre kerülő kis ablakra, a teljes körűen leszervizelt és hibátlan esztétikai állapotban átadott járműre. Rendkívűl segítőkész, barátságos kiszolgálásban volt részünk, semmi kellemetlen meglepetés nem ért bennünket. A 18 nap alatt, közel 6.000 km-t tettünk meg a járművel, 8 literes átlag fogyasztással és ami a lényeg, hogy problémamentesen. A fentiek alapján és a kedvező árfekvés miatt, csak ajánlani tudom a minőséget szeretőknek a Bestrent kft-t.


Rajnai Tibor


Skóciai kirándulás_Glasgow Skye szigeti kalandok a mikrobusz bérlés jóvoltából Meglátogattuk az Eliean Donan várat a mikrobusz bérlés jóvoltából

Évek óta szervezünk Európa különböző országaiból Intézetünkbe érkező Erasmusos hallgatóknak terepbejárást, amit már hagyományosan két napra tervezünk Észak-Magyarországra. Eddig személykocsikkal oldottuk meg az utazást. Nagy örömünkre, idén tucatnyi hallgató érdeklődött a kirándulás iránt. A csapat végleges összeállásáig azonban az idő vészesen haladt előre, így szinte az utolsó pillanatban kellett egy kisbuszt bérelni a www.mikrobuszberles.info-tól. A szervezés már eléggé előrehaladt ekkor, így a túra zökkenőmentes lebonyolításához a cég nagyon rugalmas hozzáállása is kellett. Az autó kifogástalanul működött és szerencsésen abszolváltuk a túrát a résztvevők legnagyobb örömére és megelégedésére. Bízvást ajánlhatjuk tehát a céget mindenkinek.

Bottlik Zsolt egyetemi docens, Szalkai Gábor egyetemi adjunktus ELTE, Földrajz- és Földtudományi Intézet Regionálistudományi Tanszék

bérelhető mikrobuszunkkal az ELTE, Földrajz- és Földtudományi Intézet Regionálistudományi Tanszéke ELTE, Földrajz- és Földtudományi Intézet Regionálistudományi Tanszékének hallgatói is velünk utaztak ELTE, Földrajz- és Földtudományi Intézetének logója

Általában repülőgéppel közelekedünk a világban, de sokszor van ránk igény Európa közelebbi pontjain is, melyek jobban megközelíthetőek gépjárművel. Évek óta bérlünk különböző cégektől autókat, de a megbízhatóság, a pontosság, az odafigyelés és az együttműködés eddig ismeretlen fogalmak voltak számunkra. Miután az első autónkat béreltük a Bestrentnél kiderült, hogy remek partnerek leszünk és nem kell minden autóbérlés alkalmával felhívni a fél internetet, hogy találjunk egy megfelelő megbízható járművet hozzáférhető áron. Voltunk már Horvátországban és Németországban is a járműveikkel, de rengeteg fellépés van még előttünk, amihez szintén az ő gépeiket fogjuk igénybe venni, ha szükséges. Nem ajánlom mindenkinek, ahogy magunkat sem. Ide azok jöjjenek, akiknek FONTOS A MINŐSÉG!


Medgyessy Tamás - Manager /Lords of Gravity/
http://youtu.be/pmWQcYMGBcs
http://lordsofgravity.com/


A Lords Of Gravity is minket választott Lords Of Gravity Logo

A Marcipán SE idén is a mikrobusz bérlés területén egyik legmegbízhatóbb partnertől - Best Rent Kft. - vette igénybe, hogy kiutazzon a IDF Világbajnokságára http://www.idfdance.com/, Brixenbe, Olaszországba. 30 ország közel 3 000 versenyzője mellett tudtunk kiemelkedően helyt állni, 3 arany éremmel, 6 ezüsttel és 2 bronzzal. Több éve bérelünk már a Bestrent Kft-től, járműveikkel több, mint 25 000 km-t tettünk már meg az évek alatt, eddig problémamentesen és luxus körülmények között. Ezek fontos tényezők, hogy elérjük az úti célunkat és még haza is érkezzünk a járművekkel. A kisbuszt mindig tisztán és az utazáshoz felkészítve kaptuk meg. A pajzs védelmi rendszer gondoskodik a nyugodt éjszakai alváshoz! Bátran vegye igénybe, ha igényeset akar!

Budai László
Elnök, Marcipán SE
http://gyerekfitness.hu/

Marcipán SE Marcipán SE Marcipán SE

2014-ben béreltünk először a BESTRENT Kft-től autóbuszt. Azóta is többször vettük igénybe a kitűnő szolgáltatásukat. Ez idő alatt több mint 20.000 km-t mentünk problémamentesen.
Cégünk KELET és NYUGAT EURÓPÁBAN dolgozik, és a telepítési munkákban nyújt nagy segítséget a www.mikrobuszberles.info. A fárasztó munkavégzés előtt és után kellemes körülmények között tudjuk teljesíteni a hosszú utak megtételét. Megbízható, precíz szolgáltatásra számíthat az, aki itt bérel autót. A többit tapasztalják meg személyesen!

Csonka István  - Falcon Vision Zrt.

A Falcon Vision a mikrobuszberles.ino-t választotta! Ford Transittal a Falcon Vision 20.000km problémamentesen Falcon Vision logo

2013 őszen egy 17 napos koncert turné kapcsán utaztunk a képeken is látható kényelmes és nagyon megbízható Ford Transit kisbusszal. A mintegy 10 országot keresztülszelő, a Balti-tengert is megkerülő utunk során a szikrázó napsütéses autópályákat és fagyott északi, havas hegyi utakat is végigjártunk. A kisbusz tökélesen kiszolgálta a hét fős csapatunkat és még a zenekar teljes felszerelésének is jutott elég hely. A közel 9.000 km-es utunk során az autó hibátlanul működött és a fogyasztása pedig jóval a tervezett alatt alakult. Csak azoknak javaslom a Céget akik minőséget szeretnének és nem "munkásjáratot"!

Nagy Péter - Koordinátor

mikrobusszal a koncert turnén a havas utak sem jelentettek akadályt mikrobuszunknakközel 9000 km hibátlan működés

Cégünk (Den Hartogh Trans kft), egy olyan hossz távú partnert keresett, aki megbízható szolgáltatást valamint kiemelt minőséget tud nyújtani megfizethető áron! A mikrobuszberles.info minden tekintetben megfelelt Cégünknek, hiszen kiváló műszaki állapotban lévő kisbuszaikkal idáig több mint 25.000 km-t tettünk meg problémamentesen Európában! Rugalmas – barátságos kiszolgálás, kiváló mikrobuszok! A Bestrent kft minden tekintetben a legjobbat nyújtja! Mi legközelebb is Őket választjuk, hisz nem hagytak még cserben! Ajánljuk bizalommal Önnek is, nem fog csalódni!


Balazs Kelemen - Koordinátor
Den Hartogh Logistics

mikrobusszaink Hollandiában minőségi járműveink Hollandiában25000 km problémamentesen

Buszok a DH telepen Rosenburgban (Hollandia)!

Nagy segítséget nyújtott csapatunknak, a BME MotoStudent Team-nek a BestRent Kft. Azonnali indulással szükségünk volt egy 9 személyes, vonóhorgos kisbuszra, spanyolországi utunkhoz. Másik budai céget kértünk fel ennek biztosítására, amit már előzetesen lefoglaltunk, de ők indulásunk napján is órákon keresztül csak hitegettek, hogy mindjárt ott a busz... Mint később kiderült, saját járműparkkal nem is rendelkeznek vagy csak nagyon minimálissal, sőt még telephelyük sincsen. Ekkor találtunk rá a www.mikrobuszberles.info-ra. Ők 1 óra alatt rendelkezésünkre bocsájtottak egy 9 fős mikrobuszt. Ám ez az idő hiába volt ilyen kevés, egy olyan buszt adtak számunkra bérbe, ami kitűnő állapotban volt, klímás, kényelmes és tágas utas térrel és raktérrel bírt. Az úton végig biztonságban éreztük magunkat, mert a bérelt kisbuszunk kitűnő műszaki állapotban volt, új felsőkategóriás gumikkal felszerelve, és készülve az előre nem látható problémákra (ami persze nem volt :D), teljes körű ASSISTANCE szolgáltatással rendelkezett, ami elsődleges szempont, mert ha bajba kerültünk volna, azonnali segítséget kapunk az adott ország autóklubjától és nem kell fél egy akár két napot is tétlenül várnunk a segítségre.
Sajnos nem mindenki azt adja, amit megígér, így a mi példánkból okulva javasoljuk, előzetesen egyeztessenek a helyszínen a bérbeadóval, hogy ne essenek bele egy ilyen kellemetlen helyzetbe az utazás napján! A Bestrentnél minden úgy történt, ahogyan azt a telefonban megígértek, semmi meglepetés (plusz költség, nem megfelelő minőségű kisbusz) nem ért minket a helyszínen! Így könnyedén vettük az 5.000 km-es utazást, és versenymotor-építő csapatunknak csak az aragóni versenypálya nehézségeire kellett koncentrálnia.
Mi legközelebb is a www.mikrobuszberles.info–t választjuk, mert már tapasztaltuk, hogy tőlük a legjobbat kapjuk a legjobb áron! Szívből ajánljuk Önnek is!


Nagy Richárd - Csapatvezető

bérelhető mikrobuszunk a BME Moto Student Team a mi buszainkat választottaBME MotoStudent TeamMoto Student Team logo

Először is szeretném megköszönni a rugalmasságodat és felsőfokú segítőkészségedet a problémám megoldásához.
A kisbusz bérlése során tapasztalt hozzáállásod, és a kapott autó 5 csillagosra értékelem. A bérmikrobusz műszakilag teljesen megfelelő volt. 1600 km-t utaztam vele 24 óra alatt és mindvégig tökéletesen üzemelt. Csak ajánlani tudlak Titeket és a jövőben foglak is!


Üdvözlettel: Nagy Lajos

bérelhető mikrobuszunk

2014 júliusában egy csodálatos kerékpártúrán vettünk részt a Loire folyó mentén. 10 napos túránk alatt 300 kilométert tekertünk. Gyönyörű tájakon bicikliztünk és meseszép helyeken jártunk.Kerékpárral megnéztük Párizs nevezetességeit, jártunk a világ legnagyobb kastélyában és még sorolhatnám. A túra megszervezésekor hamar tudatosult bennünk, hogy a résztvevők száma miatt mikrobusszal kell utaznunk. Rendőrségi együttműködés alapján jutottunk hozzá a kisbuszhoz a mikrobusz bérlés oldalán keresztül. A bérbeadó nagyon korrekt, figyelmes, segítőkész volt. A gépjármű átadásakor precízen, pontosan és részletesen elmagyarázott, majd megmutatott mindent. Azt kaptuk, amit megbeszéltünk és ez nagyon lényeges dolog! Számos fontos kiegészítés is volt a mikrobuszhoz, mint pl.: casco, teljes körű európai assistance, lopás-rablási védelmi rendszer (Pajzs).
Mindenkinek bátran tudom ajánlani a kölcsönzőt, és mi is innen fogjuk túráinkhoz a gépjárművet bérelni, 2015-ben például Toszkánába tervezett túránkhoz.
Köszönjük szépen a korrekt és baráti hozzáállást.

Kállai Márk

csapatkép a bérelt mikrobuszunk mellett úton a mikrobusszalmikrobuszunkkal kerékpártúrán

A Progressive Productions egy tíz napos, három országban zajló reklámfilm-forgatáshoz keresett megbízható partnert az eszközök és a stáb szállításához. Ekkor találtunk a Best Rent Kft. mikrobusz bérlés weboldalával. Egy filmprodukció számára a legfontosabb dolog a megbízhatóság, a magas minőség és természetesen az ár; ezért választottuk a Best Rentet, amely rugalmas és profi szolgáltatást biztosított jó áron. A bérautó állapota kifogástalan volt, minden a megbeszéltek szerint, átláthatóan zajlott. Szívesen ajánljuk másoknak is!

Szalai Dániel - Junior producer
Progressive Productions

bérelhető mikrobuszok megbízható mikrobuszokkifogástalan bérautók

Fotók helyszíne: Burg Namedy, Andernach, Németország

Megbízható, kellemes utazást biztosított erdélyi utunkon a Best Rent Kft. mikrobusza. Könnyedén vettük az 1000 m feletti kanyargós utakat is. A képen Brassó felett, a poianai úton álltunk meg egy rövid pihenőre.

Köszönettel: Gyógyfű Kft

rövid pihenő Brassó felett
 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}