Mikor éri meg mikrobuszt bérelni?

A mikrobusz bérlés kiváló lehetőség az utazáshoz, ha nagyobb csoport szeretne eljutni valahová. A legtöbb esetben vállalkozások, illetve családok, baráti társaságok veszik igénybe. Nézzük meg, hogy mikor éri meg és milyen előnyökkel jár egy ilyen szolgáltatás igénybevétele.

Mikrobusz, kisbusz bérlés a családi nyaraláshoz és baráti kirándulásokhoz


Egyre többen döntenek úgy, hogy a belföldi, vagy külföldi nyaralásukra mikrobusszal indulnak útnak. Ennek az egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szükség több autóra, így a sofőrök tudják egymást váltani az akár több napos út alatt. Sokan izgalmas körutakat szerveznek, és naponta más városban szállnak meg, így egy utazás során rengeteg látnivalót, helyi érdekességet lehet megtekinteni. A másik fontos előnye ennek a formának, hogy utánfutót is lehet a legtöbb esetben a mikrobusz mögé kötni, így a csomagoknak nem az utastérben kell elférniük.

Baráti társaságok is előszeretettel veszik igénybe a mikrobusz bérlés szolgáltatást, gyakorlatilag egészen hasonló okokból, mint amiért a családok választják. Legyen szó csak egy pár napos kiruccanásról, vagy egy hosszabb, a kontinenst is átívelő kalandról, az utazás garantáltan kényelmesebb és biztonságosabb lesz, mintha hagyományos autóval indulnának útnak.

Céges utazásokhoz is ajánlott a mikrobusz bérlés


Kisebb csapatok, vagy ugyanazon az osztályon dolgozók esetén kimondottan hasznos tud lenni a mikrobusz bérlés. Ennek oka, hogy a munkatársak össze vannak zárva az utazás során, ezért beszélgetnek egymással, mélyíthetik a kollegiális kapcsolatukat. Kiváló hatással van mindez a csapatmorálra, legyen szó felsővezetőkről, középvezetőkről, vagy egyéb alkalmazottakról.

Viszonylag kevés cégnek éri meg saját mikrobusz állományt fenntartania. Elég csak a fizetendő adókra, a fenntartási költségekre és a súlyos szervizkiadásokra gondolni. Ráadásul az ilyen típusú járművek üzemeltetése egyáltalán nem egyszerű feladat, nagyon sok adminisztrációval jár és jelentős munkaidőt vesz igénybe.

A mikrobusz bérlés egy igazán kedvező utazási lehetőség, legyen szó családi, baráti, vagy vállalati utakról.

Személyszállítás mikrobusszal

 

Kapcsolódó bejegyzések:

 

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}