Bérlés külföldre

Egyre többen indulnak el valamilyen ok miatt külföldre. Leggyakrabban kirándulás, tanulmányok, munka miatt utaznak egy másik országba. Egy dolog azonban minden esetben igaz. A külföldre utazást körültekintően meg kell szervezni. A mikrobusz bérlés segít ebben.

vam_zoll.jpg

Mire figyeljetek a mikrobusz bérlés előtt?


A külföldi utazás előtt döntsétek el, hogy hányan indultok. Általában 6-9 személyes mikrobuszok bérlésére van lehetőségetek. Ezen kívül készítsetek egy alapos felmérést arról hogy, mennyi mindent visztek magatokkal. De gondoljatok arra is, hogy vannak-e nagyobb figyelmet igénylő holmijaitok. Nem mindegy, hogy hova teszitek az elektromos felszereléseket, tükröket üvegben tárolt ételeket italokat. Erre azért van szükség mert a buszok csomagtere meghatározott nagyságú. De vannak olyan kocsik is, amelyeknek a csomagtere bővíthető, így a külföldre költözés is biztonságosan megoldható. Végül döntsétek el azt is, hogy mennyi ideig lesz szükségetek a mikrobuszra. Ezek után már konkrét járművet tudnak számotokra ajánlani a kölcsönző cégek.

Milyen mikrobuszt érdemes választani a külföldi úthoz?


Számos világhírű gyártó például a Ford járművei közül választhattok. De fontos az is, hogy megfelelően karbantartott mikrobusszal közlekedjetek. Végül pedig jusson eszetekbe a külföldi utazáshoz szükséges speciális dokumentumok például a biztosítás. Balesetek sajnos bármikor történhetnek, ezért érdemes olyan partnertől mikrobuszt bérelnetek a külföldi utazáshoz, aki magyar nyelven, non-stop assistance szolgáltatást biztosít. Így mindig számíthattok szakértői támogatásra.

Amire még szükség lesz…


Az adminisztráció lebonyolításához szükség lesz a mikrobuszt vezető jogosítványára, a bérlés valamint a kaució díjára is. Ha nem szeretnétek mikrobuszt vezetni, akkor érdemes olyan bérbe adó partnert keresni, aki felár ellenében gépjármű vezetőt is biztosít.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Irodai eszközök szállítása

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}