Irodai eszközök szállítása egy irodai költözés alkalmával!

Egy költözés minden esetben nagy munkálatokat, óriási szervezést és tervezést igényel, főleg ha egy iroda az érintett a dologban. Már egy kisebb irodai közösségnek is hatalmas fejtörést okoz a feladat lebonyolítása. A munkálatokat nem elég kizárólag a szállítókra bízni, hiszen körültekintőnek kell lenni az értékes eszközökkel szemben, nehogy megsérüljön vagy eltűnjön valami, ezért ajánlott mindenkit bevonni a folyamatba. Ezzel nem csak az irodai eszközöknek teremtünk biztonságot, de időt és energiát is megspórolhat a csapat, ha közös erővel viszik véghez az egészet.

 

Modern iroda

 

Mire figyeljünk a legjobban?

 

Amikor már kitűzésre került a várható időpont, javasolt előre leegyeztetni a teherautók és mikrobuszok bérlését. A teherautókba kerülhetnek a bútorok, berendezések, és az egyéb irodai eszközök, a mikrobuszokkal pedig mehetnek az alkalmazottak. A pakolásnál a számítástechnikai eszközöket, fénymásolókat szakszerűen csomagoljuk be, nehogy kár keletkezzen valamiben, hiszen az súlyos anyagi terhet jelent a cégnek, ráadásul fontos adatok is eltűnhetnek. A dokumentumokkal rendkívül megfontoltan bánjuk, címkézzük fel és gondosan csomagoljuk be őket, valamint rendszerezve, dobozokba rakva helyezzük fel a teherautókra. Az apróságok, mint például az írószerek, hibajavítók, gémkapcsok, füzetek, fénymásolópapír típusok is kerüljenek dobozokba, amelyeket célszerű fel is címkézni. Ha tudjuk, hogy melyik doboz mit rejt könnyebb lesz kipakolni az új helyen.

 

A nagyobb bútorokat mindenképp a teherautókba pakoltassuk, és szakemberek segítségével rögzítsük őket biztonságosan. A mikrobuszok hátsó részébe, az utasok mögé pedig tehetünk pár dobozt, ezzel azt is elkerülhetjük, hogy összenyomódjanak a termetesebb dolgoktól.

 

Ijesztően hangzik egy irodának a költöztetése, de előnye, hogy a csapat a munka során még jobban összekovácsolódik, ami a közös feladatokon is megmutatkozik majd, illetve sokkal összetartóbbak lesznek.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Csapatépítéshez mikrobusz

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}