Mikrobusszal a csapatépítőre!

Egy céges csapatépítő megszervezése nem egyszerű feladat, nagy odafigyelést, alapos tervezést és szervezést követel. Általában az effajta céges programok nem egy napot vesznek igénybe, minimum egy hétvégét biztosan elvisznek, ezért a szállást jóval előtte le kell foglalni, hiszen több szabad szobára lesz szükség. Az alkalmazottaknak még ennél is előbb tisztában kell lenniük az időponttal, mivel ehhez fognak igazodni, és így tudnak előre tervezni. Ebből már az is kiderül, hogy ki az, akinek nem jó, és pontosan hány főre foglalhatunk.

 

A csapatépítő játékokat, feladatokat is részletesen meg kell szervezni, illetve sokszor bonyodalmakat okoz az utaztatás. A dolgozóknak kényelmetlen, ha magukra vannak utalva, ráadásul nem is biztos, hogy mindenki rendelkezik autóval. Összelogisztikázhatjuk, hogy az egyes személyek kikhez férnek be, ők mikor és honnan indulnak, de ez időigényes feladat, arról nem beszélve, hogy a csapat teljesen szétszéled, ami később konfrontációt is okozhat.

 

Milyen előnyei vannak a mikrobuszoknak?

 

Kiváló opciót nyújtanak azok a cégek, akik mikrobusz bérlés tevékenységgel foglalkoznak. Egy kis vállalat tagjai akár egy buszba is beférnek csomagokkal együtt, egy nagyobb cég alkalmazottait pedig 2-3 buszba is elhelyezhetjük. Így egyszerre, egy helyről és ugyanabból az időpontból történhet az indulás, valamint a helyszínre is egyidejűleg fognak megérkezni. A mikrobuszok luxuskörülményeket biztosítanak az utazóközönségnek, már a legtöbbje házimozi rendszerrel is fel van szerelve, ami lehetőséget ad arra, hogy humoros videókat vetítsünk le a csapatnak, akár olyat is, ami a cég életéről szól, így garantált a jó hangulat. Klimatizált légkondicionáló berendezés gondoskodik a kellemes légkörről, télen pedig dupla fűtéskör biztosítja a meleget. Igényeinknek megfelelően a mikrobusz üvegei lehetnek sötétítettek, aminek köszönhetően senkit nem fog zavarni a vakító napfény. A beépített MP3 hifi rendszerrel pedig már az utazás alatt kezdetét veheti a buli.

Mikrobusz házimozi rendszerrel szerelve

 

Hatalmas előnye még a mikrobusz bérlésnek, hogy a bérlőt kizárólag a díj megfizetése terheli, egyéb kötelezettsége nincs a gépjárművel kapcsolatban. A külföldre történő utazás is lehetséges, valamint sofőr is igényelhető az egész időtartamra.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Négy kerékre fel!

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}