Itt a nyár! Négy kerékre fel!

Egész évben erre készülünk, odakint még sokszor a hűvös szelek fújnak, de lelkünkben már tombol a nyár. Gondolatban már érezzük a tenger sós illatát, hullámainak finom simogatását, miközben a nap melege feltölt minket energiával. Már a télben erről szövögetjük álmainkat, hát még most, mikor tényleg beköszöntött a nyár, és lassan eljön a jól megérdemelt pihenés és kikapcsolódás. Az utolsó napokban minden erőnkkel próbáljuk visszaterelni magunkat a munkánkhoz, ekkor viszont már csak arra tudunk gondolni, hogy 5 nap múlva… 3 nap múlva… 2 nap múlva… HOLNAP!!! láblógatva, munkát feledve, finom italokat, ételeket ízlelgetve élvezzük a tengerpartot, a gyönyörűszép városokat, az oda vezető kacskaringós utakat.

 

Hegymászó csapat a mikrobuszok előtt

 

Valóban sokunk számára a nyaralás a csúcspontja az évnek, mikor az egész család vagy éppen egy baráti társaság autóba száll, nyakukba veszik az országutat és elindulnak világot látni. Kisebb létszám esetén az ötszemélyes autó tökéletes választás, ám amikor ennél nagyobbra duzzad a csapat, 2-3 autóval indulnának útnak. Sokunk számára ismerős fogalom: a konvojban haladás. Különböző tempóban, a másikra figyelve, hogy éppen előttem van, vagy mögöttem van, ne hagyjuk el egymást, megállunk, nem állunk, nagyobb városokban elveszítjük egymást, parkolóhelyet pedig soha nem találunk egy helyen. Több a feszültség, mint az élmény, már a nyaralás legelején. Ezzel szemben, ha összehozzuk a csapatot egy kisbuszban, nemcsak megkíméljük magunkat a plusz stressztől, de jókedv is megsokszorozódik. Természetesen fontos, hogy kényelmes, jól felszerelt és biztonságos gépjárművel utazzunk, a többi pedig már csak rajtunk múlik, hogy mennyire tesszük élménnyé már magát az utazást is.

 

Ha már megvan a mikrobusz és a belevaló csapat, az utazásunkat érdemes úgy tervezni, hogy útközben is legyenek élmények. Az előkészületek mindig a legnehezebbek. Sokszor megvan már a cél a fejünkben, de nem tudjuk az oda vezető utat. merre érdemes menni, mit lehetne útközben megnézni. Jó dolog a spontaneitás, azonban sok szép látnivalótól foszthatjuk meg magunkat, ha nem vagyunk felkészültek. Ezért is érdemes jó előre kigondolni az útvonalat, amit végig bogarászva könnyen találunk javaslatokat az interneten, hol érdemes tenni egy – egy kitérőt.

 

Az igazán jó tervezők több állomást is betervezhetnek, napokon keresztük élvezve az út szabadságát, azonban itt is fontos, hogy időben foglaljunk le a szállásokat. Kalandos és izgalmas 1-2 főnek tervezés nélkül az utazás, azonban egy kisbusznyi csapat számára már nehezebb feladat lesz hirtelen éjszakai menedéket találni. Egy-egy éjszakára talán nincsenek olyan nagy igények, kisebb kuckós szobák is jók lehetnek, viszont megérkezve célállomásunkhoz, ahol a nyaralás nagyobb részét fogjuk eltölteni, érdemes átgondolni, hogy hol töltünk el több időt. Otthonunkban az étkezőasztal körül zajlik az élet, ez nyáron, főleg nyaraláskor áthelyeződik a teraszra. Egy kényelmes, nagy teraszos apartman jó beszélgetéseknek, együttléteknek, reggeliknek, borozós vacsoráknak adhat teret, csodálatos új élményeket szerezve a társaságnak – Manapság a szálláshelyek egyre jobban felszereltek, de azért bornyitó mindig legyen a strandtáskánkban!

 

Előző blog bejegyzésünk: Vezetési tanácsok 2. rész

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}