Városnézés mikrobusszal!

Egy nyaralás, baráti-rokoni látogatás alkalmával általában mindig sort kerítünk a környék nevezetességeinek megtekintésére. Fordított esetben pedig mi is meg szeretnénk mutatni vendégeinknek a látnivalókat. Az érdekességek többnyire nem egy helyen találhatóak, hogy szépen sorjában, gyalogosan is könnyen megtekinthessük őket, hanem egymástól távolabbi pontokon, szétszórva a településen, illetve annak környékén, főleg igaz ez a fővárosunkra.

 

Hazánkban, a nagyobb városokban lehetőség van jegyet váltani különféle városnéző buszos különjáratokra, ám ezeknek rengeteg hátránya van. Nem éppen alkalmasak egy közös családi program céljából, hiszen körülöttünk még megannyi turista tartózkodik, és nem is minden úgy történik, ahogy mi azt valójában elterveztük volna.

 

Mi lehet a megoldás, hogy minden tökéletesen alakuljon?

 

Napjainkban az autóbérlés elterjedt szolgáltatás, és módunk van mikrobusz bérlésre is. Ez több szempontból előnyt jelent a csapat számára, többek között nincs időhöz kötve az indulás, valamint az sincs meghatározva, hogy milyen sorrendben nézzük meg a látványosságokat. Egy kötött városnéző program keretében maximum csak egy-két helyen szoktak megállni a sofőrök, hogy a résztvevők készíthessenek pár fotót, de egy általunk bérelt mikrobusszal ott, és akkor állunk meg, amikor csak akarunk, és annyi időt tartózkodunk a helyszínen, amennyit a társaság meghatároz.

 

További előnyökhöz sorolhatjuk, hogy mikrobuszt több napra is bérelhetünk, ezáltal pedig felfedezhetjük még más városok híres történelmi, természeti, és kulturális kincseit. Ha a csapatból mindenki a kikapcsolódásra vágyik, és nem érez senki késztetést arra, hogy a volán mögé üljön, akkor a bérléssel foglalkozó cég készséggel biztosítja a sofőrt a teljes időtartamra.

 

Garantált, hogy mikrobusszal, az ehhez hasonló programok sokkal élvezetesebbek, közvetlenebbek, és felejthetetlenebbek lesznek az egész társaság számára, de még a hangulat is felhőtlenebbé válik.

 

Budapesten mindenképp érdemes szemügyre venni az Országházat, Kossuth teret, Hősök terét, továbbá a Citadellát, Gellért hegyet, a Várnegyedet és Bazilikát. Vidéken járva pedig mindenképp időzzünk egy kicsit Szentendrén és a Dunakanyarban, de Hollókő és Eger városát sem érdemes kihagyni!

 

Mikrobuszos városnézés éjszaka

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Bérlés külföldre

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}