Szervezzünk utazást mikrobusszal

Egy kisbusz maximum 8+1 személyes lehet, amit szerencsére B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetünk, így lehetőségünk van nagyobb kaliberű utakat szervezni a rokonsággal vagy akár a barátokkal. Kisbusszal külföldi utakat is szervezhetünk, de nem könnyű eldönteni, hogy merre menjünk, hiszen minden országban bőven van látnivaló. Németország a világ negyedik nagyhatalma és rengeteg nevezetességet tudhat magáénak, tehát rendkívül gazdag turisztikai látványosságokban. Németország fővárosa Berlin, de felkapott város még München, Hamburg, Köln, Stuttgart és Frankfurt is.

Berlinben nagy hírnévnek örvend az Alexanderplatz, ahol a híres világórát is szemügyre vehetjük. A berlini tv toronyt, dómot és múzeum szigetet sem érdemes kihagyni. Ezen kívül Németországban rendezik meg az szeptember végén kezdődő Oktoberfest-et is, a rendezvényre pedig a világ minden tájékáról érkeznek érdeklődők, bulizni vágyók.

Az első Oktoberfest 1810-ben került megrendezésre, ekkor még csak pár napos volt, ma már majdnem 2 hétig tart a sörünnep. Eddig a leglátogatottabb Oktoberfest 1985-ben volt, amikor több, mint 7 millióan vettek részt az eseményen. A fesztiválon 14 nagy sátor várja a látogatókat, ezek közül a legnagyobb képes 12 ezer ember befogadására. Az Oktoberfest-en mezőgazdasági vásárt is tartanak.

oktoberfest münchen.jpg

 

Mivel utazzunk a fesztiválra?


Egy ekkora rendezvényre úgy a legjobb menni, ha sokan vagyunk, tehát szóljunk minél több barátnak és családtagnak. Előfordulhat viszont, hogy a rendelkezésre álló gépjárművek nem elegendőek mindenki számára, de azt nem szeretnénk, hogy valaki kimaradjon. Ilyenkor jöhetnek jól a mikrobuszok, amelyeket ma már bérelni is lehet, akár több napra vagy hétre is. A kisbuszok óriási előnye, hogy a társaság együtt utazhat, ezáltal a hangulat is jobb lesz.

Amennyiben nincs hosszú távú haszna a mikrobusznak, csupán évente egy-két ilyen alkalom, akkor érdemes élni a bérlés lehetőségével.


Korábbi blog bejegyzésünk: Mit kell tudni az autós és buszos elsősegélydobozokról?

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}