Svájci sítúra kisbusszal

 

 Svájci sípálya

 

A síelés, mint sport, és kikapcsolódás sokakat vonz a havas hegyoldalak lejtőire akár kis hazánkon belül is, de sokan inkább a külföldön található hegycsúcsok és sípályák meghódítására indulnak ilyenkor. A síelők egyik legexkluzívabb úti céljai közé tartoznak a svájci Alpok, amelyek számtalan látnivalóval, több kilométeres pályákkal és családi programokkal várják vendégeiket. Nézzük, mivel várja még önöket Svájc a téli hónapokban!

 

Kiutazás kisbusszal

 

Svájc vonattal, repülővel is megközelíthető, ám mint azt tudjuk, egy családi sítúrához bizony sok felszerelés kell. Ha saját felszerelésünkkel indulunk útnak, mindenképpen érdemes egy kényelmes kisbuszt bérelnünk, amiben mi és a velünk utazó családtagjaink, barátaink is kényelmesen elférünk, nem is beszélve a lécekről, ruházatról és egyéb szükséges felszerelésekről.

 

Sípályák és egyéb látnivalók Svájcban.

 

Svájc közismert havas hegyoldalairól, és hűvös éghajlatáról, továbbá arról, hogy a tájak, lenyűgözőek és a természet szinte magába szippantja az embert. Nos, nincs ez másként a síparadicsomaival sem. A Genfi-tó és környéke, a tavat körülölelő Alpok mind megannyi remek programmal és látványossággal várja a síelni, vagy épp kikapcsolódni vágyó vendégeit. Hatalmas kiterjedésű sípályák mellett, Les Mosses és La Lécherette egyedülállóan változatos sífutópálya-hálózata és hótalpas túra-paradicsoma is várja látogatóit, ahol lenyűgöző táj, végtelen fenyvesek és életre szóló élmények várnak mindenkit. Érdemes kihasználni az üdülőhelyek nyújtotta számos kedvezményt is. Van, ahol a gyerekek ingyen síelhetnek, lehetőség nyílik a szállingózó hóesést egy teraszon elhelyezett, forró vizes jacuzziból csodálni, bérelhetünk hó szánt, hótalpakat, kipróbálhatjuk a sífutást és akár a sí lövészetet is. Aki jól időzíti vakációját még a március elején megrendezett nemzetközi kutyaszán versenyt is elcsípheti!

 Síelés a scájci Alpokban

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Kirándulás a bécsi adventi vásárra

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}