Kirándulás a bécsi adventi vásárra

Az Advent a karácsonyi készülődés, megtisztulás időszaka. Sokunknak az adventről a koszorú jut eszünkbe és a karácsonyi vásárok. Bécsben az adventi vásároknak évtizedes hagyományai vannak, és nem kevesebb mint 20 különböző ilyen rendezvény kerül megszervezésre, évről évre a város nevezetes helyein. Ilyenkor az utcák mind karácsonyi díszbe öltöznek és már-már mesevilág hangulatát keltik. Emberek milliói érkeznek ilyenAkor bécsbe, hogy részesei legyenek a karácsonyi forgatagnak, a remek programoknak és a hihetetlen hangulatnak. Sok utazási iroda szervez utakat a bécsi adventi vásárok meglátogatására, de ha mi magunk vágnánk neki egy kissebb baráti társasággal vagy a családdal, érdemes bérelni egy komfortos kisbuszt amelyben mindenki kényelmesen elfér és élvezet az utazás.  Alábbiakban összegyűjtöttünk  párat azok közül az adventi vásárok közül melyeket érdemes meglátogatni idén is.

 

Adventi vásár a Schönbrunni kastélyban

 

Na jó persze nem a kastélyban, hanem az azt körülölelő csodálatos parkban. Az ide látogató kicsiket és nagyokat is csodálatos látvány és fantasztikus programok várják. A tér közepén hatalmas, fényárban úszó karácsonyfa áll minden évben, körötte pedig számtalan árus kínálja portékáit, amelyek mind kézműves termékek. Persze ne feledkezzünk meg Bécs gasztronómiájáról sem, a standokon a hagyományos osztrák ízek mellett a nemzetközi konyha ételei is megtalálhatók. Az adventi vásár hangulata nem lehet teljes egy finom forralt puncs vagy bor nélkül és a sült kolbász is kihagyhatatlan! A hangulatot a karácsonyfa előtti szinpadon fellépő kórusok karácsonyi dalokból álló koncertje teszi még mesebelibbé, a gyerekeket pedig kézműves műhelyek várják. 

 

Schönbrunni vásár

 

Karácsonyi vásár az Am Hof téren

 

Az Am Hof téri karácsonyi vásár a legrégebbi adventi vásár Bécs belvárosában. Gasztrónómiai finomságokkal, fantasztikus programokkal és a kortárs és antik művészetek műremekeivel várják az ide látogatókat a festett üvegektől a fából készűlt képeken át  a textil ajándékokig.

 

Adventi vásár a Belvedere kastélyban

 

Aki szeretne vissza repülni az időben és átélni egy Barokk kori vásár hangulatát, mindenképpen látogasson el a Belvedere kastély előtt megrendezett, pompás adventi vásárba. Bár ez Bécs legifjabb adventi vására, hangulata és program kínálata is fantasztikus. 40 csodásan feldíszített, ragyogó stand várja az ide látogatókat, amelyek kínálatában a hagyományos, kézműves ajándékok mellett megtalálhatók kulináris ínyencségek és egyedi, kézzel készült díszek is.

 

A fent megemlített adventi vásárok mellett még számos hasonló rendezvény várja látogatóit, melyek közül néhány az advent végeztével újévi vásárrá alakul át így meghosszabítva nyitva tartásukat. Ha teheti mindenképpen látogasson el Ön is barátaival, családjával valamelyik bécsi adventi vásárba. Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük!

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Klimatizált mikrobuszok

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}