Klimatizált mikrobuszok - a hőség sem lehet akadály

Személygépkocsit vagy mikrobuszt vezetni, de akár csak utasként ülni benne a nyári kánikulában igen fárasztó, a szervezet számára megterhelő lehet. A vezető számára a koncentrációt is nehezebbé teszi.

 

Ha bérelni szeretnénk egy mikrobuszt például a nyaraláshoz, kiránduláshoz érdemes klimatizáltat választani. Ha megfelelő helyről béreljük (mikrobuszbérlést Budapesten :-)), akkor nem kell azzal sem foglalkoznunk, hogy a légkondicionáló berendezés a járműnek karban van-e tartva, illetve ki vannak-e tisztítva – ellenkező esetben ugyanis számos negatív vonzata is lehet a klímának a benne megtelepedő kórokozókak köszönhetően. Gondoskodunk róla, hogy minden műszaki berendezés az átvételkor kifogástalan állapotban legyen, hogy Önnek már csak a lényeggel kelljen foglalkoznia. Az autós klímára is ugyanazok igazak, mint ami a lakásban van.

 

Kisbusz kiránduláshoz

 

Ügyeljünk rá, hogy a klímával is érdemes óvatosan bánni, ne állítsuk be úgy, hogy a kinti és a benti hőmérséklet közötti különbség túl nagy legyen, mert ezesetben könnyedén helyettesítheti a vakációs programokat az orrfújás, fejfájás és egyéb kellemetlen tünetekkel járó betegség.

 

Nincs unalom, ha van házimozi

 

A kellemes hőmérséklet még nem minden, a hosszabb utak bizony elég unalmasak is lehetnek, főleg miután kifogytunk a beszédtémákból. Ilyenkor jön jól, ha a mikrobuszban van házimozi, amin kedvenc filmjeinket nézhetjük. Különösen a gyerekek szoktak neki örülni, ha újra találkozhatnak kedvenc mesefiguráikkal. Nálunk van lehetősége olyan mikrobuszok bérlésére, amelyek az alapfelszereltségen túl az előbb említett extrákkal is rendelkeznek. Kérdésével bátran keressen minket elérhetőségeinken, ajánlatkéréshez pedig töltse ki űrlapunkat.

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}