Reptéri transzfer minibusszal!

Hogyan utazzon egy távolabbi célállomásra a legegyszerűbben?

 

Bármikor adódhatnak olyan helyzetek, hogy az embernek el kell mennie egy távolabbi városba, akár külföldre és meg kell oldania az utazást a lehető legegyszerűbb, legkifizetődőbb és leggyorsabb módon. Ilyen lehet például, ha a repülőgépünk nem Budapestről, hanem mondjuk Bécsből indul, vagy a Bécsi járat rövidebb idő alatt, átszállások nélkül, olcsóbb repülőjeggyel visz el minket a célállomásra, de előfordult már az a szituáció is, hogy egy iskolás csoportnak kellett kijutnia az adott reptérre, városba.

Bármelyikről is legyen szó, a minibusz-, mikrobusz bérlés sofőrrel kiváló megoldást jelent, legyen szó egy -két személyről, családról, csoportról vagy baráti társaságról.

 

Milyen előnyei vannak ennek a lehetőségnek?

 

Anyagilag lényegesen jobban járunk, mintha taxit bérelnénk. Az utazással eltöltött idő élvezetesebb lesz, hiszen nem kell ismeretlen útitársra számítanunk. A stresszmentes, pihentető utazást elősegíti, hogy nem nekünk kell a volán mögött ülnünk, mert a vállalkozás tapasztalt sofőrt biztosít. A minibuszos személyszállítás maximális minőséget jelent elérhető árakon, amelyben élmény az utazás. A tömegközlekedéssel ellentétben nincsenek megállóhelyek, akkor szállunk ki pihenni, amikor szeretnénk, csupán jeleznünk kell szándékunkat a sofőrnek.

A tágas minibuszokban csomagjaink is gond nélkül, biztonságosan elférnek és a műszaki állapotuktól sem kell tartanunk. Az ezzel foglalkozó vállalatok nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos szervizelésre, ellenőrzésre, hiszen felelősséggel tartoznak utastársaikért. A légkondicionálóval ellátott járművek mellett már házimozival felszereltet is igényelhetünk, így garantált, hogy nem fogunk unatkozni utunk során. Nem utolsó sorban meg kell említenünk, hogy nincs szükség aggódásra saját autónkkal kapcsolatban, főleg ha nem őrzött parkolóba tettük volna le, a sofőr visszatér a kiindulási pontra, majd újra eljön értünk, ha igényt tartunk rá.

A szolgáltatást nem szabad összekeverni a reptéri transzfer taxival, mivel ők alap, kilométer és várakozási díjjal számolnak, a reptéri transzfer minibusszal pedig többnyire idő alapon van meghatározva!

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Miért érdemes mikrobusszal utazni?

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}