Mivel érdemesebb utazni?

A mikrobusz bérlés lényege, hogy a bérlő elérje úti célját és haza is érkezzen vele. Lehet ez újabb - vagy régebbi jármű, a lényeg a szervízelésen – karbantartáson rejlik. Ehhez fontosnak tartom, hogy ne akkor szervízeljük a kisbuszokat, amikor lerobban, hanem előre. Mire is gondolok itt? Minden alkatrésznek van egy bizonyos futásteljesítménye, amit ha elér, le kell cserélni. Például: adagoló, generátor, önindító, komplett kuplung szett, vízpumpa, görgők - szíjjak stb... ezeknek a költségei elég magas. Éppen azért sok bércég nem cseréli, csak ha megadja magát az alkatrész... elég kellemetlen lehet egy Görögországi tartózkodás alatt, vagy legyünk bárhol Európában. A bércégek ilyenkor rá testálják a bérlőre a szervízelést, hogy oldják meg a problémát helyben... így nyaralásuk egy pokollá válhat, hiszen nem biztos, hogy meg tudja oldani a kedves bérlő... Tehát ez az assistance sok cégnél... Egy két telefonos utasítást kap... de hallottam olyanról is, hogy a buszt hagyja ott és a bércég majd elhozza azt... igen ám, de a bérlő hogyan jut haza...?????? hát ne is folytassuk ezeket.

 

Szerviz politikánk: Ford Solymár márkaszervizben és a Bestrent Kft márkafüggetlen szervízében egyaránt 15-20e km-enként szervizeltetjük kisbuszainkat, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak egész Európában. Mikorbuszainkban az alkatrészeket idő elött cseréljük (lehet még futna az alkatrész 20-40e km-t is, de ki tudja?!?!). Nem vagyunk jósok, így inkább a biztosat választjuk és lecseréljük az alkatrészeket, időben, hogy a bérlőinknek ne adódjon a fent leírt problémája.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy a klímát minden évben ( főszezon megkezdése előtt ) át ellenőriztetjük Szakszervízben, valamint kitisztíttatjuk Würth márkájú klíma tisztítóval. Így a téli időszakban megtelepedett gombák, baktériumokat eltávolítjuk és semmiféle megbetegedést nem fog okozni az utazásuk alatt.

 

Mit is takar egy korrekt assistance? Segít a bérbevevőn, ha problémája adódik, akár egy defektnél is... ilyenkor fel kell keresni munkatársainkat a megadott számon, ott elmondja a problámáját – tartózkodási helyét és az adott ország assistance szolgáltatója fog a helyszínre sietni. A szakszerelő kiérkezésekor feltárja a hibát, ha tudja javítja azt. Ha a helyszínen nem orvosolható a probléma, beszállítják a mikrobuszt a szakszervízbe, míg a bérlőnek szállást biztosít (utólagos térítéssel).

 

Járműveinket felső kategóriás évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal szereljük fel az Ügyfelek biztonságáért. Legfontosabb az abroncs minősége és állapota. Hiszen az elkopott gumik akár menet közben szálszakadtakká is válhatnak, ami egy durrdefektet is előidézhet... Legyen mély a profil mélysége, hiszen hóba csak ez a típus kapaszkodik bele a téli útviszonyoknál... nyáron pedig egy vízráfutásnál sem mindegy, mivel futunk a vízre, hiszen akár 2m-rel is előbb meg tudnak állni ezzel az abronccsal... karambolt és életeket menthet egy Prémium gumikkal felszerelt kisbusz... Ide sorolandó: Michelin. Járműveinket kizárólag ezen típussal szereljük fel. Menetzajban sokkal halkabb alsóbb kategóriás társainál, és élvezhetőbbé teszi az utazást. Magasabb üzemanyag megtakarítás is párosul az előnyeihez. Árban akár másfélszerese is egy alap kategóriásnál, ezért sem vásárolják meg a bérbeadók ezen típust. Mindenki vonja le a következtetést, mivel érdemesebb akkor utazni....

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Mikrobuszos városnézés

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}