Osztálykirándulásra béreljünk mikrobuszt

Az iskolás évek alatt rendszeresen vannak osztálykirándulások, sokszor ezek akár több naposak is lehetnek. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt szerveznek hasonló programokat, évente számos ilyen eseményen is részt vehetnek a nebulók. Az osztályfőnökök feladata tehát nem egyszerű, rendre ki kell találniuk, hogy pontosan hova is menjenek és az egész megszervezését is jellemzően ők intézik. Az első és legfontosabb, hogy a pontos időpontot kitűzzék és a helyszínt lefoglalják. Az utazás menetét is ki kell találniuk, de a legegyszerűbb megoldás, ha bérelnek egy remek mikrobuszt, amihez a legtöbb autóbérléssel foglalkozó vállalkozásnál sofőrt is kérhetnek.

Kirándulás

Miért jó osztálykirándulásra mikrobuszt bérelni?


A bérelt mikrobuszok kényelmes megoldást nyújtanak, így a gyerekek is kevésbé lesznek nyűgösek az utazás ideje alatt. A mikrobuszok csomagtere mondhatni nem kicsi, így a csomagok is kényelmesen elférnek, de szükség esetén még utánfutó beszerzésére is van lehetőség, amit szintén a bérbeadó cég intéz.

A modern mikrobuszokat a gyerekek garantáltan élvezni fogják, ma már számtalan típusban filmet is van lehetőség vetíteni. A bérelhető mikrobuszok biztonság szempontjából is kiválóak, ugyanis rendszeres felülvizsgálatnak vannak kitéve, a műszaki állapotukat is folyamatosan ellenőrzi a bérbeadó vállalkozás.

Sok bérelhető járműben visszagurulás gátló is van, ami azért nagyon jó, mert bizonyos helyzetekben csupán lejtőn tud a járművezető parkolni, ilyen esetekben pedig az elindulás bonyolultabb, de a rendszernek köszönhetően mindez könnyűvé válik, mivel a nyomás egy ideig fennmarad a fékrendszerben. Fűtéstükrök is vannak bizonyos mikrobuszokban, amelyek által még a legzordabb hidegekben is tökéletesen láthatjuk az utat és a mögöttünk közlekedő gépjárművet.

Legyen szó bármelyik évszakról, az osztálykirándulásokra megéri mikrobuszt bérelni, így kivételes körülmények között utazhatnak a diákok, maximális biztonságban és tökéletes kényelemben.

Kiscsoportos kirándulásokhoz a következő 9 személyes buszainkat ajánljuk:

  • FORD TRANSIT PRÉMIUM VIP "Házimozi rendszer" 9 SZEMÉLYES MIKROBUSZ
  • FORD TRANSIT PRÉMIUM PLUS "Házimozi rendszer" 9 SZEMÉLYES MIKROBUSZ
  • FORD TRANSIT PRÉMIUM PLUS 9 SZEMÉLYES MIKROBUSZ
  • FORD TRANSIT PRÉMIUM 9 SZEMÉLYES MIKROBUSZ


Tekintse meg mikrobuszainkat és kérjen ajánlatot most!


Korábbi blog bejegyzésünk: Gyakran hallott autós rövidítések jelentése

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}