Magyarország legszebb tavaszi és nyári kirándulóhelyei

Sokan egyetértenek abban, hogy a tavasz tökéletes időszak Magyarország természeti szépségeinek és kulturális örökségeinek felfedezésére, hiszen a lassan zöldbe boruló tájak, a csodálatosan megújuló környezet, valamint a frissen nyíló virágok látványa és illata olyan páratlan élménnyel kecsegtet, amelyet kevés helyen lehet megtapasztalni. Természetesen ezek a helyek nyáron is elég népszerűek és érdemes őket felkeresni.

A legegyszerűbb módja a népszerűbb kirándulóhelyek meglátogatásának az, ha korán reggel autóba ülünk és a lehető legjobban megközelítjük a kitűzött célpontot. Azonban bőven akadnak olyanok, akik nagyobb kompániával készülnek a túrákra: nagycsaládosok, baráti társaságok, osztályok, vagy egy cégnél dolgozók is dönthetnek úgy, hogy csapatostul veszik a nyakukba a lábukat és egész napos kirándulásra indulnak. Ilyen esetekben sokkal kényelmesebb az, ha az adott túranapra mikrobuszt bérelnek egy megbízható sofőrrel, ami sokkal kényelmesebb alternatívája az autós utazásnak.

Ezek a legnépszerűbb magyarországi desztinációk tavasszal


A fővárosban és a vidéken élők számára egyaránt vonzó célpont a Margitsziget, amely mindig tartogat olyan látnivalókat, melyek kihagyhatatlan: a szökőkutak, kertek és parkok számtalan kikapcsolódási, míg a sportpályák és kültéri fitnesz eszközök többféle sportolási módot jelentenek a látogatók számára.


Normafa, a festői budai dombtető szintén népszerű a magyarok körében. Tavasszal a domboldalt virágzó vadvirágok és fák borítják, a hegytetőre felérve pedig csodálatos látvány tárul a szemünk elé. Ideális helyszín piknikezőknek, kerékpárosoknak, vagy könnyed sétára vágyóknak egyaránt.


A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, így nem véletlen, hogy tavasszal népszerű célpontja a vízi sportolóknak, a túrázóknak és kerékpározóknak. Ugyan fürdeni ilyenkor még nem lehet, de a környék rengeteg izgalmas kalanddal kecsegtet.

 

Balaton


Egész évben várja a látogatókat a Bükki Nemzeti Park, ami messze földön híres változatos növény- és állatvilágáról. Egy igazi természeti paradicsom ez a hely, ami tavasszal teljesen megtelik élettel: a folyamatos madárcsicsergés, zöldellő növények és az időnként felbukkanó, majd elszaladó vadállatok semmihez sem fogható érzéssel töltik el az idelátogatókat.


A két leghíresebb borvidékünket, Tokajt – ami az UNESCO Világörökség része is egyben-, valamint az egri Szépasszony Völgyét szintén nem érdemes autóval meglátogatni annak, aki szereti a finom magyar borokat. A helyiek vendégszeretete és a kulináris élvezetek garantáltak ebben az évszakban is.


Hollókő, Kékes, vagy a Rám-szakadék ugyancsak kihagyhatatlan azok számára, akik szeretik a természetet és a könnyedebb túrákat, míg a kihívást keresők bőven megtalálják a számításukat a Kőris-hegytető meglátogatásával, a Pilis-tető megmászásával, vagy az Aranysakál körrel.

Nehéz lenne felsorolni hazánk összes vonzó kirándulóhelyét egy rövid cikkben, de annyit útravalóul el árulhatunk: mindenképp érdemes megfontolni a mikrobusz bérlés lehetőségét. Szolgáltatásunk során minden kiránduló felhőtlenül élvezheti az utazást, a túra végeztével pedig pihenhet a hazaút során.

Korábbi blog bejegyzésünk: Gépjárművédelmi technológiák

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}