Évszaknak megfelelő gumiabroncs

Nálunk a mikrobuszberles.info-nál nem kérdés, hogy évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal szereljük fel a mikrobuszainkat. Ez azért fontos, mivel számunkra elengedhetetlen a bérlőink biztonsága. Természetesen nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy amikor az időjárásban hőmérsékletváltozás lesz jelen és a hőmérséklet egyre hidegebb, akkor a nyári gumi keményebbé válik, ezáltal az abroncs veszít a tapadási képességéből, rosszabb lesz a fékút és az elindulás is nehézkesebbé vállhat.

Michelin Agilis 51 gumiabroncsMagyarországon ugyan nincsen szabályozva az, hogy a járműveket milyen gumikkal szereljük, viszont külföldön ez elengedhetetlen szabály, hogy az évszaknak megfelelő gumival legyen szerelve a jármű. Szóval, amikor elhatározza, hogy felkeresi a www.mikrobuszbérlés.info-t ezen nem is kell gondolkoznia, hogy vajon el tud-e menni a mikrobusszal külföldre, hiszen mi minden alap feltételt teljesítünk, ahhoz, hogy önnek semmi féle problémája ne legyen az út alatt. A fenti teória a téli gumira is vonatkozik, ha melegedig az idő a gumi lágyabb lesz és gyorsabban kopik, ezért kell átváltani a nyári gumira, elvégre nem véletlenül fejlesztik ezeket a gumikat olyan hosszú éveken át.

 

A mikrobuszberles.info-nál a kisbuszainkat kizárólag Michelin abroncsokkal szereljük évszaktól függetlenül. Természetesen oda kell figyelni a gumik profil mélységére és ez azt jelenti, hogy nem szabad, hogy a mélység 1,6mm alá csökkenjen. Cégünknél elengedhetetlennek tarjuk azt, hogy a gumik kiváló állapotban legyenek, hiszen, amint említettem nálunk az ügyfél az első.

Michelin logoSzámunkra fontos szempont, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a kisbuszaink minőségeivel és nekünk a legfontosabb szempont az, hogy ügyfeleink kisbuszaink – mikrobuszaink és a 6-fős és a 9-fős buszainkkal egyaránt, biztonságban megérkezzenek az általuk meghatározott úti célra, ezért maximum 3 évente, illetve, ha a gumi profilmélysége 50% alá csökken, akkor is a kisbuszokat új gumikkal szereljük, mivel fontos, hogy a mikrobuszaink gumijai eltudják vezetni a vizet, hogy az út és az abroncs közötti kapcsolat biztonságosan megmaradhasson.

Aquaplaning jelenség


Például, ha egy mikrobusz rossz minőségű gumival van felszerelve, akkor az nem lesz annyira komfortos, mivel útközben rázhat és a kerek forgása során egyfajta jellegzetes hangot fogunk hallani (búg). Nem beszélve arról, hogy ha egy jármű rossz minőségű abronccsal van felszerelve az aquaplaning jelenség bekövetkezését, hogyan kezeli az adott gumi. De mi is az az aquaplaning? Nem más, mint a vízen való felúszás jelensége. Az ilyen helyzetekben a legtöbb autós bepánikol, ami érthető reakció, mégis a lehető legrosszabb. Sokan, mint ahogy mi is ilyenkor azt tanácsoljuk, hogy higgadtnak kell maradni és gázt adni.

aquaplaning

Cégünk érdeke, hogy ön és családja, barátai biztonságban és kényelemben megérkezzenek az általuk választott célállomásukhoz. Ezért válassza bizalommal és nyugodt szívvel az –t, mivel nálunk minden 5*.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Mikrobusz klímájának tisztítása

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}