A mikrobuszok klímatisztítás

Sokan hallottunk már arról, hogy évente egyszer érdemes a járműveinkben a légkondi berendezést kitisztítani. Mi ezt a Mikrobuszberles.info-nál rendszeresen végrehajtjuk a kisbuszainkon, mind a 9-fős, mind pedig a 6-fős kisbuszokon. Számunkra elengedhetetlenül fontos az ügyfeleink egészsége és természetesen a kényelme, hiszen a koszos, trehányul karbantartott légkondi komoly betegségeket is tud okozni az embereknek, a kellemetlen szagokról meg ne is beszéljünk. A klímaberendezés ideális környezetet biztosít különböző baktériumoknak és gombáknak, amik könnyedén letelepednek a berendezés csövein, illetve lamelláin. Amikor a klímát bekapcsoljuk és az elkezdi a levegőt forgatni a kisbuszok utastereiben, úgy terjeszti a baktériumokat is egyben, ami allergiás reakciót válthat ki ügyfeleinkből, illetve nem kívánt köhögési ingert is okozhat, ezen felül fejfájással is járhat. Cégünk a mikrobuszberles.info nagy figyelmet fordít a mikrobuszok tisztaságára és állapotára is, ezért rendszerezzük a klímák tisztítását. 

 

A klímák tisztítására több féle módszert is alkalmazhatunk, vannak házi módszerek, illetve a szervízben alkalmazandóak is.

 

Az otthoni módszerek közé két féle tisztítási lehetőség tartozik.

Az egyik az, amikor tisztító és fertőtlenítő habot nyomunk közvetlenül a légkondi légbeszívó részébe.

Tisztító és fertőtlenítő hab

 

A másik lehetőség, amit mi is szívesen használunk az a klímatisztító bomba.

Klímatisztító bomba

Itt nincs más dolgunk, mint felhúzni a kisbuszok ablakát elindítani a klímát belső keringtetésen és elhelyezni a tisztítót a mikrobusz belsejében középen.

 

Mikrobuszainkat évente egyszer szakszervízben klímatisztításnak vetjük alá, aminek a neve a direkt tisztítás, ahol profi szakemberek magas nyomással tisztítószert juttatnak a rendszerbe és a magas nyomásnak köszönhetően tisztítják ki a klíma rendszert. Ezt követően átvizsgálják a mikrobuszok légkondi csöveinek az állapotát, tömítéseket ellenőriznek és ha a klímatisztítás után nem kapjuk meg a várt eredményt a hőmérséklet mérést követően, akkor fel is töltik klíma gázzal a készüléket.

 

Az mikrobuszberles.info-nál az ügyfelek kényelme és biztonsága a legfontosabb, ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek a mikrobuszokkal.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Reptéri transzfer minibusszal!

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}