A GPS nyomkövetés előnyei

A GPS nyomkövetés lényegesen könnyebbé teszi azon vállalkozások dolgát, akik legalább egy, de még inkább több gépjárművel rendelkeznek, ráadásul hozzájárul ahhoz, hogy a cég megtakarításra tegyen szert. Pár gombnyomás elegendő ahhoz, hogy a térképen megjelenjen az adott jármű útvonala, ezen nem csak az látható, hogy milyen címeken járt, hanem az is, hogy egy ponton mennyit időzött. Tehát így könnyen lebuktathatóak a nem legális fuvarok is.

Leggyakoribb felhasználási módja a flottakövetés, amely lehetővé teszi, hogy akár egy külföldi megrendelő is láthassa az áruja éppen merre tart. A rendszerre azoknak a gépjárműveknek is okvetlen szüksége van, amelyek hűtött árut szállítanak, mert akkor a raktér hőmérsékletét is figyelemmel lehet kísérni.

Beállíthatunk értékeket, amelyeket ha elér a hőmérséklet a rendszer jelezni fog felénk, ezáltal elkerülhető, hogy károk keletkezzenek. A beépített nyitásjelzőnek köszönhetően a lopásokat is kiküszöbölhetjük, hiszen érzékeli, ha kinyitják a rakteret.

Saját gépkocsinkat is jó, ha biztonságban tudhatjuk, erre kiváló a lopásgátló rendszer. Az elkövetők rengeteg cseles trükköt ismernek, hogy autóhoz jussanak, ezért nem érdemes kockáztatni. A lopásgátló képes blokkolni a jármű egyes részeit, ez okból képtelenség lesz vezetni és elindítani. A tulajnak rendszeresen nyugtáznia kell, hogy az autó az ő tulajdonában van.

GPS nyomkövetés már személyekre és állatokra is kiterjed. Így gyakorlatilag bárki ellenőrizheti, hogy mindennél jobban szeretett gyerkőce merre jár éppen, a jó úton halad-e például az iskolából hazafelé menet, de bármely más családtag pozíciója és mozgási útvonala is nyomon követhető. Kifejezetten jó használatot tesz továbbá azoknál a kisállatoknál, amelyek hajlamosak az elkóborlásra. Így aggodalom nélkül, egyetlen gombnyomással beazonosítható, merre jár a kis kedvenc, és gyorsan megtalálható.

Sőt, a technológia fejlődésével már egészen kis méretben is elérhetőek a GPS nyomkövetők, amelyek haszonállatok – a legelőre kihajtott marhák – esetében tudnak nagy szolgálatot tenni. Így a gazda pontosan tudja, hogy mikor lettek kiterelve az állatok, mennyi időt töltöttek ott, és garantált, hogy egyetlen jószág sem fog elkallódni.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Elektromos kisbusz a tókioi olimpiára

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}