5 tuti app vezetéshez

A veterán sofőrök még biztosan emlékeznek azokra az utakra, amikor a kesztyűtartóban tartott zsebtérkép még igazi érték volt. Életmentő volt minden egyes alkalommal, amikor szembesültünk azzal, hogy eltévedtünk. Nem volt más választás, mint lehúzódni az út szélére, és hosszú percekig meredten kerestük a kiutat mutató oldalt.

A technológia fejlődésével ez az időszak egy szemvillanás alatt elmúlt, és most már elegendő a telefonunkat elővenni, ha valamilyen problémára keresünk megoldást.

A telefonos applikációk hatalmas segítséget jelentenek vezetés közben, gyakorlatilag olyanok, mint egy mindent tudó másodpilóta az anyósülésben ülve. Legyen szó parkolásról, tankolásról, új autó vásárlásáról, alkatrész beszerzésről, vagy navigációról, minden területre meg tudjuk találni a megfelelő segéded.

Parkl


Egyre többen döntenek úgy, hogy autóval járnak dolgozni, amely komoly dugókat és egyre lassabb utazást tesz lehetővé a nagyvárosokban, különösen Budapesten. Ezzel együtt egyre több parkolóhelyre lenne szükség, azonban a belvárosok nem képesek fogadni már ekkora mértékű forgalmat. A szabad parkolóhelyek iránt igazi küzdelem zajlik minden egyes nap, ami rengeteg feszültséget okoz a közlekedőkben. A Parkl applikáció erre kínál megoldást, hiszen használójának megmutatja a legközelebbi szabad parkolóhelyet.

ParkI.jpg

Shell ClubSmart


Minél többet használjuk a gépjárművet, annál gyakrabban kell tankolnunk azt. A megnövekedett autóhasználat miatt a benzinkutak igazi versenyt folytatnak a fogyasztókért, hogy náluk tankoljanak. Különböző akciókkal, bevásárlási lehetőségekkel és törzsvásárlói kedvezményekkel igyekeznek a vezetők kegyeiben járni. A Shell ClubSmart alkalmazása is ezt hivatott szolgálni: minden egyes tankoláskor gyűjthetjük a pontokat, amelyeket ajándékokra és különböző kuponokra lehet beváltani.

Használtautó


Akár le akarjuk cserélni a meglévő autónkat, akár nem, előszeretettel böngésszük az eladósorban lévő gépjárműveket. A Használtautó.hu a legnagyobb portál hazánkban ezen a területen, és az applikációja is a legjobbak közé tartozik a könnyű keresője, gyors működése és az átláthatósága miatt. Kereshetünk márka, évjárat, típus, teljesítmény és még számos egyéb paraméter alapján.

Autodoc


Minden autónak szüksége van szervizelésre márkától és típustól függetlenül. Akadnak megbízhatóbb és értékállóbb darabok, de idővel mindannyian szembesülünk a horrorisztikus javítási költségekkel. A szerelők sokszor irreálisan magas árakat adnak az alkatrészekre, amely szinte már megfizethetetlennek tűnik a hazai pénztárcáknak. A leleményesebbek inkább önmaguknak szerzik be a szükséges összetevőket és maguk próbálják meg orvosolni a problémát. Az Autodoc alkatrészkereső applikáció ebben tudja segíteni a felhasználókat, hiszen a cég rendkívül kedvező áron kínál a gépjárművekhez összetevőket, a keresője pedig páratlan a piacon.

IGO navigáció


Igazi magyar sikertörténet az NNG által fejlesztett navigáció, amely a mai napig felveszi a versenyt a Google és a Waze hasonló megoldásával, sőt, sok szempontból meg is előzi azokat. 2004-ben a két amerikai óriáshoz képest töredék erőforrásból Balogh Péter életre keltett egy megbízható, gyors és rendkívül pontos rendszert, amely viharsebességgel terjedt el. Az IGO a mai napig őrzi népszerűségét és segíti sofőrök millióit abban, hogy a forgalmi dugókat elkerülve minél hamarabb elérjék a céljukat.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Tippek az autó fertőtlenitéséhez

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}