Ford Transit teherautók bemutatása

A Ford Transit teherautó a megbízhatóság és sokoldalúság ikonja. Erőteljes motorok, tágas rakfelület és modern vezetői segédrendszerek jellemzik, megkönnyítve ezzel a szállítást és munkavégzést. Ismert magas minőségéről és innovációjáról, a Ford Transit teherautó a vállalkozások megbízható partnerévé válik.

A Ford Transitot a Ford Motor Company gyártja és Európában az egyik legkeresettebb gépjárműnek mondható az elmúlt negyven év során. A típus rendkívül megbízható, illetve tartósság és teherbírás szempontjából is kiváló. Az első ilyen furgon Németországban jelent meg 1953-ban, ami 1000 km-ig volt terhelhető. A mai modern modellekhez hasonló típus 1965 októberében lett bemutatva, amit szintén nagyon megbízhatónak tartottak. Majd ezt követte a felújított Ford Transit változata, aminek a motorját elkezdték szélesebb körben gyártani.

A Ford Transit kishaszongépjárműből azóta készült zárt áruszállító, személyszállító, dobozos, illetve pick-up változat is. Az, amelyet már 1961 után dobtak piacra a Taunus Transit nevet kapta.

A Transitot a megjelenését követően szinte az egész világon bárhol meg lehetett vásárolni, kivéve Észak-Amerikában, viszont ma már itt is beszerezhetőek, bérelhetőek.


Ismerjük meg a legmodernebb Ford Transitokat


A Ford Transit hatodik generációját 2013-ban mutatták be egy Észak-Amerikában található autószalonban. Az európaiak nagy szerepet vállaltak a formatervezésben. A hatodik generációs Ford Transit haszongépjárművek a „kinetikus dizájn” stílusjegyeiben születtek, ez a globális modellekre is igaz, amelyek 2010 után jelentek meg. A Transit gyártása a világban 2 üzemben folyik, az egyik Törökországban van, akik elsősorban az Európai piacot és néhány ezen kívüli országot látnak el, a másik üzem pedig Észak-Amerikában található.

A Transitok megvásárolhatóak személyszállító, kisáruszállító, fülkésalváz verzióban is, de az autóbérbeadással foglalkozó cégeknél, akár még ki is bérelhetőek. A Ford Transit kisteherautó bérlésével hazánkban is számos vállalkozás foglalkozik, jellemzően korábbi generációjú Ford Transitok is bérbe vehetőek, de azt, hogy melyik típusú bizonyul majd a legideálisabbnak meghatározza, hogy pontosan mit szeretnénk szállítani, valamint a mennyiség is mérvadó. A bérlésnek óriási előnye, hogy a szervizelés, karbantartás a bérbeadó cég feladata, viszont fontos, hogy az adott szerviz megbízható legyen, mint a Csergő autószerviz, amely Budapesten kereshető fel.

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Gasztronómiai kalandozás mikrobusszal

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}