Elektromos mikrobusz

Az elektromos autók technológiája egyre gyorsabb ütemben fejlődik, így nem meglepő, hogy ma már szinte nincsen olyan gyártóvállalat, aki ne rendelkezne legalább egy ilyen környezetbarát meghajtással rendelkező modellel. Míg kezdetekben csak a kisebb példányokat tudták megbízható módon hajtani ilyen meghajtással, addig ma már a sokszemélyes mikrobuszok gyártása előtt sincs akadály.

A PSA csoport ezúttal egy újabb elektromos mikrobuszt mutatott be, ami nem más, mint az Opel Zafira Life. A kisbusz a már jól megszokott, kiváló elektromos hajtáslánc rendszerrel rendelkezik, valamint kétféle akkumérettel szerezhető be. A kisebbel rendelkező 50 kWh-s akkupakkból áll, ez összesen 18 modult tartalmaz, ezáltal 230 kilométeres hatótávot tud megtenni egy töltéssel, a nagyobbik pedig 27 modulból tevődik össze, 75 kWh-s és 330 kilométer távolságot lehet vele levezetni.

Az utazás ezzel az elektromos mikrobusszal kényelmes, a töltése pedig gyors


Amennyiben nagyban lecsökken az energiaszintje, hagyományos konnektorból, falon lévő töltőről vagy nyilvánosan kihelyezett töltőállomásról gond nélkül feltölthető 7,4 kW teljesítmény mellett. A gyorsabb eredmény érdekében kérhető a modellhez háromfázisú csatlakozóval kompatibilis töltőegység is, amely 11 kW-os töltést biztosít. A mikrobusz állandó parkolóhelyén érdemes lehet a CCS kábelt közvetlenül egy egyenáramú hálózatra kötni, ugyanis ezzel nem egészen egy óra alatt szinte teljesen fel lehet tölteni a gépjárművet.


A Zafira-e Life nem egy sport- és munkaautó, teljesítménye nagyjából közel azonos, mint a benzines változatnak. A 100 kW-os villanymotor egy 136 lóerős motoréval egyezik meg, a vonóhoroggal felszerelt típusokkal pedig maximum egy tonnányi súlyt tud vontatni. Kényelmes tempóra készülhetnek az utasok, hiszen a maximális sebessége a járműnek 130 km/h. Az utastér rendkívül sokoldalúan variálható, így akár 9 személy szállítására is lehetőség van, illetve átrendezéssel több tér nyerhető.


Multimédia szempontjából sem lehet panasz a Zafira-e Life-ra, hiszen 7 colos kijelzővel rendelkezik, és olyan applikációk támogatására is alkalmas, mint amilyen az Apple CarPlay és az Android Auto. A rendszer képes megjeleníteni egyebek mellett a közelben található elektromos töltőállomásokat is, így pontosan megtervezhető az út anélkül, hogy a töltés nullára csökkenne.

Opel Zafira Life extrákkal

 

Korábbi blog bejegyzésünk: Személy és áruszállítás mikrobusszal

 
teherautoberles.info
 
 
 
 
 
 
KEDVEZMÉNY:     VÉDELEM:
         
Rendőrség   Készenléti rendőrség   Kisbuszaink, mikrobuszaink a Pajzs technológiájú lopás - rablás gátló rendszerekkel felszereltek, hogy a lehető legbiztonságosabban utazhassanak
         
RÉSZLETEK    RÉSZLETEK
 

Mikrobusz bérlés elérhetőségek

 

Bestrent KFT.
1028 Budapest, Mária utca 7.
info@elitbuszberles.hu


+36703794294

 

Nyitva tartás:

(Minden esetben, telefonon előre egyeztessen!)

Hétfőtől - Péntekig:
de.: 08:30-10:00
du.: 15:00-17:00
Szombat - Vasárnap:
Előre egyeztetett időpontban - délután.

 

Bérleti szerződés letöltése:

 

pdfletoltes.png{size:800x600;560x420;120x90}