Kisbusz bérlés

A megfelelő partnerrel világon bármi elérhetővé válik

A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk a kisbusz bérlés szolgáltatással bővítette kínálatát. Utazzon kényelmesen és teljes biztonságban, bármilyen úticélt is tűzött ki barátaival, családjával, kollégáival.

A kisbusz kölcsönzés során rendszeresen szervizelt járműveket adunk át Önnek, ezen kívül NON – STOP ASSISTANCE szolgáltatással is kiegészítjük szolgáltatásunkat.

A kisbusz bérlés alkalmával egy előre leegyeztetett időpontban tekintse meg a megfelelő járműveket, és nyugodtan próbálja is ki őket. Így közvetlen tapasztalatot szerez, melyik kisbusz típus elégíti ki igényeit. Ezek után válassza ki bizalommal a legalkalmasabb kisbuszt!

Kisbusz bérlés Budapest és vonzáskörzetében. Számos típusú, felépítményű és áru kisbusz közül választhat az igényeinek és pénztárcájának megfelelően. A kisbusz bérléssel kapcsolatos további információkért hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő formunkat és várja kollégánk jelentkezését.

Tekintse meg árainkat, kis- és mikrobusz választékunkat!

Árajánlat kérés
Átvétel időpontja
Hol és hogyan használná?
Leadás időpontja
Bérelt már cégünktől?

Kisbusz bérlés az év minden napján elérhető a cégünknél. A járműveink mindig garantálják a biztonságos utazást, hiszen a folyamatos karbantartás mellett szükség esetén téli gumival is felszereljük azokat valamint a biztonsági öv is illeszkedik az utasok magasságához. Emellett vonóhoroggal is rendelkeznek, így akár költözéskor is használhatóak.

A kisbuszok bérlését iskoláknak valamint egyéb kluboknak is ajánljuk, hiszen gyakran szerveznek a településtől távol eső helyeken olyan eseményeket, amelyeken több fő egy időben vesz részt, így a kisbusz kölcsönzés garantálja a legkedvezőbb árakat.