9 személyes mikrobusz bérlés

9 személyes mikrobusz bérlés külföldre – utazzon társaságával kényelmesen

9 személyes mikrobusz bérlés szolgáltatásunkat ajánlom figyelmébe, ha nagyobb létszámú társasággal indul úticéljuk felé. Fontos a biztonságos és komfortos utazás – ezért mi kiemelt figyelmet fordítunk a mikrobusz bérlés során átadott gépjárművek szervizelésére, és ezen kívül NON – STOP ASSISTANCE szolgáltatásunkat adjuk a bérelt járművekhez.

Tudjuk, hogy a legfontosabb kérdés, ami felmerül, amikor kölcsönzött mikrobusszal szeretnénk személyeket szállítani, hogy ideális paraméterekkel rendelkező járművet válasszunk. Legyen elég széles, magas és hosszú, hogy mindenki kényelmesen elférjen az utastérben. Műszakilag legyen rendben, rendelkezzen megfelelő teljesítményű motorral, hogy a nehezebb terepeken is rövid idő alatt célba tudjon érni.

9 ember szállításához nem megfelelő a több személyautós megoldás, költséghatékonyabb és egyszerűbb egy jól felszerelt mikrobuszt bérelni. És hogy az utazás ne csak gyors, de kényelmes is legyen, érdemes extrákról is gondoskodni. Nálunk a sötétített üvegek, a klíma, a zene, a dupla fűtéskör és más extrák is elérhetőek.

Tekintse meg árainkat és mikrobusz választékunkat!

Mikrobusz bérlés próbával

Legyen akár 9 személyes kisbusz bérlés külföldre vagy belföldre az autót az utazás előtt ki is próbálható – tesztelje le, milyen érzés vezetni, irányítani egy ilyen gépjárművet. Ne bízza a véletlenre utazását, győződjön meg a saját szemével a fent írtakra és válassza bizalommal a GARANCIÁLIS PRÉMIUM mikrobuszainkat!

Árajánlat kérés
Átvétel időpontja
Hol és hogyan használná?
Leadás időpontja
Bérelt már cégünktől?